Terugroepactie vleeswaren Wahid (SPAR)

Supermarktketen SPAR roept vleeswaarproducten van het merk Wahid terug. Deze producten kunnen besmet zijn met de Listeria bacterie. Van het eten van producten besmet met de Listeria bacterie kan men erg ziek worden.

Advertentie terugroepactie vleeswaren Wahid (SPAR)De terugroepactie gebeurt op verzoek van de leverancier van het product. Alle producten van één productielocatie worden teruggeroepen. Bij supermarktketen SPAR betreft de terugroepactie de volgende producten:

  • Wahid Kalkoenham
  • Wahid Kip boterhamworst
  • Wahid Kipfilet naturel
  • Wahid Kipfilet provencale
  • Wahid Rundersalami

Heeft u deze producten gekocht? Eet deze dan niet. U kunt de producten terugbrengen naar een filiaal van SPAR.

Het eten van producten besmet met de Listeria bacterie kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit geldt met name voor mensen met een verzwakte weerstand, zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen.

Heeft u één of meer van deze vleeswaren gegeten en heeft u daarna gezondheidsklachten gekregen, raadpleeg dan direct uw huisarts.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Wahid vleeswaren door SPAR? Neem dan contact op met het SPAR Servicebureau via telefoonnummer 088 – 445 77 71, of stuur een e-mail naar servicebureau@despar.nl.

Bron: SPAR, 4 oktober 2019

Let op: deze terugroepactie is onderdeel van een grotere terugroepactie vanwege Listeria. Ook ALDI, Jumbo, Sligro en Versunie roepen vleeswaren terug.