Allergenenwaarschuwing G’woon suikervrije zoute ovaaltjes

Het merk G’woon waarschuwt consumenten voor een verpakkingsfout bij de G’Woon Suikervrije zoute ovaaltjes. Door deze fout zit er een ander product in de verpakking, en dat product bevat SULFIET. Deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing G'woon suikervrije zoute ovaaltjesDe waarschuwing geldt voor de G’woon Suikervrije zoute ovaaltjes met barcode 8710624292324, de THT-datum 08/2021 en de batchcode LT19224C. In deze verpakkingen zit suikervrije muntdrop. Die drop bevat echter de allergeen SULFIET. De verpakking maakt geen melding van de allergeen SULFIET. Mensen met een SULFIETallergie zouden gevaar kunnen lopen als ze deze drop eten.

De verpakkingen waar de verkeerde drop in zit zijn verkocht bij meerdere supermarkten: Boon, Boni, COOP, Jan Linders en Poiesz.

Bent u allergisch voor SULFIET, eet deze de drop uit deze zakken dan niet op.

Stuur de lege verpakking naar onderstaand adres:

G’Woon Consumentenservice
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel uw naam, rekeningnummer en de winkel waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag wordt dan naar uw rekeningnummer overgemaakt.

Wilt u meer weten over deze allergenen waarschuwing van G’woon suikervrije zoute ovaaltjes, neem dan contact op met de G’woon consumentenservice via telefoonnummer 0345 – 63 75 48. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08:30u tot 17:30u.

Consumenten die niet allergisch zijn voor sulfiet kunnen het product wel gewoon eten.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 4 oktober 2019