Terugroepactie vleeswaren Versuniek, Meesterhand en Fairbeleg (Versunie)

De bedrijven Versunie en Van Tol roepen ruim 80 verschillende soorten vleeswaar terug van de merken VersuniekMeesterhand en Fairbeleg. De producten zijn mogelijk besmet met de Listeria bacterie. Van het eten van producten besmet met de Listeria bacterie kan men erg ziek worden.

Advertentie terugroepactie vleeswaren Versuniek, Meesterhand & Fairbeleg (Versunie)Versunie en Van Tol roepen de vleeswaren terug op basis van informatie van één van haar leveranciers. De betreffende producten van de merken Versuniek, Meesterhand en Fairbeleg zijn uit de winkels verwijderd.

Deze merken zijn verkocht in de formules DagwinkelRecra en Springer. Mogelijk zijn deze producten ook in andere winkels te koop aangeboden.

In dit overzicht op de website van Versunie kunt u zien welke producten het precies betreft van de merken Versuniek, Meesterhand en Fairbeleg.

Heeft u vleeswaren van deze merken gekocht en staan deze in het overzicht, eet deze producten dan niet meer. U kunt de producten terugbrengen naar de winkel, ook als de verpakking al aangebroken is. U krijgt het aankoopbedrag in de winkel terug.

Het eten van producten besmet met de Listeria bacterie kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit geldt met name voor mensen met een verzwakte weerstand, zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen.

Heeft u één of meer van deze vleeswaren gegeten en heeft u daarna gezondheidsklachten gekregen, raadpleeg dan direct u huisarts.

Vleeswaren die nog wel in de schappen liggen, zijn wel veilig om te eten.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van vleeswaren van de merken Versuniek, Meesterhand en Fairbeleg? Neem dan contact op met de klantenservice van Versunie. U kunt de klantenservice bereiken op telefoonnummer 072 – 576 35 00 of via info@versunie.nl.

Bron: Van Tol / Versunie, 4 oktober 2019

Let op: ook Jumbo, ALDI en Sligro hebben vleeswaren teruggeroepen in verband met mogelijke besmetting met de Listeria bacterie. Voor de terugroepactie van Jumbo klikt u hier, voor die van ALDI op deze link en de terugroepactie van Sligro vindt u hier.