Gebruiksvoorwaarden & Disclaimer

De informatie op Productwaarschuwing.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Productwaarschuwing.nl kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor foute en/of onvolledige informatie, noch voor eventuele schade die voortvloeit uit het handelen op basis van verstrekte informatie noch voor het nalaten van handelen op basis van verstrekte informatie. Aan de informatie op Productwaarschuwing.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij verschillen tussen de door Productwaarschuwing.nl verstrekte informatie en de informatie van de waarschuwende partij  is de informatie van de waarschuwende partij leidend. Raadpleeg bij twijfel altijd de waarschuwende partij.

Het overnemen van informatie van Productwaarschuwing.nl of daaraan gelieerde websites is alleen toegestaan op incidentele basis en altijd met bronvermelding, bij voorkeur met hyperlink indien de informatie wordt geplaatst op een website. Het op regelmatige basis overnemen van informatie op websites, en het overnemen van informatie in andere media is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van Productwaarschuwing.nl.

Informatie over het privacybeleid van Productwaarschuwing.nl kunt u vinden op onze Privacy-pagina.