Contact

Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Heeft u ergens een terugroepactie, allergenenwaarschuwing of veiligheidswaarschuwing gezien, maar staat die nog niet op onze website? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier.

Het is, om veiligheidsredenen, niet mogelijk om bijlagen mee te sturen met dit bericht. Als u een bijlage heeft, vermeldt het in uw bericht. U kunt wel een URL meesturen als u de melding op een website heeft gezien.

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via facebook.com/terughaalacties of via X.com (voorheen Twitter) op @terughaalacties. Gebruikt u geen X of Facebook? We zijn ook te vinden op Instagram (instagram.com/terughaalacties), Mastodon (mastodon.social/@terughaalacties) en Threads (threads.net/@terughaalacties).

Wij proberen om u, indien van toepassing, zo spoedig mogelijk te antwoorden.

 

Let op: wij verzamelen en publiceren de berichten. Voor inhoudelijke vragen over een terugroepactie moet u altijd contact opnemen met de winkel(keten) of fabrikant. Heeft u zelf gemerkt dat u een gevaarlijk product heeft, ook dan moet u contact opnemen met de verkoper èn u kunt een melding maken bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).