Allergenenwaarschuwing Daily Chef Andijviestamppot

Inkooporganisatie Superunie waarschuwt dat de inhoud van een aantal verpakkingen Daily Chef Andijviestamppot met Slavink een andere samenstelling heeft. De maaltijd is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor SOJA, EI, en/of MOSTERD.Melding allergenenwaarschuwing Daily Chef AndijviestamppotDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Daily Chef Andijviestamppot met Slavink verpakking 500 gram. Het product heeft streepjescode 8710624253707.

De allergenenwaarschuwing geldt voor de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 01-12-2021. Deze maaltijden zijn verkocht bij supermarktketens Boni, Boon’s Markt, COOP, Hoogvliet, Nettorama, Spar en Vomar.

In deze verpakkingen zijn per ongeluk gehaktballetjes terechtgekomen. Deze gehaktballetjes bevatten de allergenen EI, MOSTERD en SOJA. Die allergenen staan niet op de verpakking vermeld, omdat deze allergenen normaal in de Andijviestamppot met Slavink zitten.

Door de productiefout zijn de verpakkingen met houdbaarheidsdatum 01-12-2021 niet geschikt voor mensen met een allergie voor SOJA, EI en/of MOSTERD.

Kunt u deze maaltijd niet eten vanwege een allergie voor MOSTERD, EI en/of SOJA? U kunt de maaltijd terugbrengen naar de winkel waar u deze heeft gekocht.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met inkooporganisatie Superunie. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 0345 – 637 548, van 08.30u tot 17.30u. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van de winkel waar u het product heeft gekocht.

Consumenten zonder allergie voor mosterd, ei of soja kunnen het product wel gewoon eten.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Hoogvliet, 13 november 2021