Terugroepactie Clementoni Press & Go Cars Disney Baby

Speelgoedwinkelketen Toy Champ meldt dat fabrikant Clementoni een terugroepactie is gestart van een aantal batches van de Press & Go Cars Disney Baby omdat die batches gevaarlijk kunnen zijn voor jonge kinderen.

Terugroepactie Clementoni Press & Go Cars Disney BabyDe terugroepactie geldt voor de Clementoni Press & Go Cars Disney Baby met  EAN code 8005125143924, maar alleen bij de batchnummers 20F19, 20K06, 21B04.

Bij deze batchnummers kan de lichtgele decoratie op de voorzijde loslaten van het speelgoed. Als jonge kinderen deze onderdelen in de mond stoppen ontstaat er gevaar voor verstikking, of aan schade aan het spijsverteringsstelsel als het wordt ingeslikt.

Als u dit speelgoed heeft gekocht, controleer dan de batchcode op de onderzijde van het autootje. Is die batchcode 20F19, 20K06 of 21B04? Houdt het speelgoed dan buiten bereik van jonge kinderen en breng het terug naar de winkel waar u het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Let op: dit speelgoed is mogelijk ook in andere winkels dan Toy Champ verkocht!

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie en heeft u het artikel gekocht bij Toy Champ? Neem dan contact op met Toy Champ via webshop@toychamp.nl met vermelding van het product.

Als u de Clementoni Press & Go Cars Disney Baby bij een andere winkel heeft gekocht, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw verkoper, of met de fabrikant. Dat laatste kan via het contactformulier op de website van Clementoni.

Bron: Toy Champ, Clementoni, 13 november 2021