Allergenenwaarschuwing Salad Tarly Vegan en Salad Bulghur Cheese Pomegranate (SPAR)

Supermarktketen SPAR waarschuwt dat de allergenen op de Salad Tarly Vegan en Salad Bulghur Cheese Pomegranate, beide van leverancier Bracamonte Convenient Kitchen niet correct is. De producten kunnen daardoor gevaarlijk zijn voor mensen met een SESAM-, MELK- (LACTOSE-) en/of SOJA-allergie.

Advertentie allergenenwaarschuwing Salad Tarly Vegan en Salad Bulghur Cheese Pomegranate (SPAR)De waarschuwing geldt voor de Salad Tarly Vegan  en Salad Bulghur Cheese Pomegranate die zijn verkocht vanaf 14 juli 2021. Bij deze producten zijn de etiketten verwisseld. De allergeneninformatie op de etiketten kloppen daardoor niet met de inhoud.

De twee producten met dit probleem hebben de THT-datum 15-07-2021.

Mensen met een allergie voor SOJA, SESAM en/of MELK (LACTOSE) worden dringend aangeraden de salades niet te eten. U kunt de producten terugbrengen naar een filiaal van SPAR. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leverancier Bracamonte Convenient Kitchen via telefoonnummer 0294 – 481 700 of per e-mail via info@bracamontekitchen.com.

Bron: SPAR, 15 juli 2021