Terugroepactie Jumbo Atjar Tjampoer

Supermarktketen Jumbo roept Jumbo Atjar Tjampoer terug. In het product zijn mogelijk stukjes glas aanwezig. Het is niet veilig om dit product te eten.

Advertentie terugroepactie Jumbo Atjar TjampoerDe terugroepactie geldt voor de potten Jumbo Atjar Tjampoer met lotcodes LE316M 10:00 t/m LE316M 12:00 met houdbaarheidsdatum DEC-2023. Deze potten zijn verkocht van 1 juli t/m 15 juli 2021.

Door een productiefout zijn er mogelijk glasscherven of glassplinters in de potten aanwezig. Het eten van producten met stukjes glas kan zorgen voor zeer ernstig (inwendig) letsel.

Heeft u een pot Jumbo Atjar Tjampoer gekocht en heeft deze een lotcode die valt binnen de hiervoor genoemde codes, eet deze atjar dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u terug, een kassabon is daar niet voor nodig.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van potten Atjar Tjampoer door Jumbo? Neem dan contact op met de klantenservice via het telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Bron: Jumbo, 15 juli 2021