Allergenenwaarschuwing AH Pindakaas en AH Pindakaas natriumarm

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt mensen met een NOTENallergie voor de AH Pindakaas en AH Pindakaas natriumarm. In deze potten pindakaas zitten mogelijk noten, zonder dat dit op de verpakking staat vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing AH Pindakaas en AH Pindakaas natriumarmDe waarschuwing geldt voor de volgende potten pindakaas van Albert Heijn:

  • AH Pindakaas, met houdbaarheidsdatum (THT) Jan-22
  • AH Pindakaas natriumarm, met houdbaarheidsdatum (THT) Feb-22

Albert Heijn heeft deze potten uit de winkel gehaald en waarschuwt consumenten met een NOTENallergie om deze pindakaas niet te eten. In de pindakaas zitten mogelijk noten, die niet vermeld staan als allergeen op het etiket. Het eten van deze pindakaas kan gevaarlijk zijn voor mensen met een NOTENallergie.

Heeft u een NOTENallergie? Eet deze pindakaas niet, en breng de pot(ten) terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. U heeft daar geen kassabon voor nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor AH Pindakaas en AH Pindakaas natriumarm? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via www.ah.nl/klantenservice.

Consumenten zonder allergie voor noten kunnen deze pindakaas wel gewoon eten.

Let op! Eerder waren er al andere waarschuwingen voor noten in pindakaas. De eerdere melding van Albert Heijn staat hier, de waarschuwing voor diverse andere merken kunt u hier teruglezen.

Bron: Albert Heijn, 12 juli 2021