Terugroepactie Sligro gerookte kipfilet in plakken

Groothandel Sligro waarschuwt dat het product Kipfilet Gerookt Plak mogelijk besmet is met de Listeria Monocytogenes bacterie. Het eten van dit product kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Advertentie terugroepactie Sligro gerookte kipfilet in plakkenDe terugroepactie betreft de Kipfilet Gerookt Plak in verpakking 500 gram, artikelnummer 470247 en GTIN code 8713946003852. De waarschuwing geldt voor de verpakkingen met THT-datums 2-11-2020 en 4-11-2020. Hoewel de THT-datum van deze verpakkingen al verlopen is, is het mogelijk dat dit product is ingevroren.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria Monocytogenes bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Als u deze gerookte kipfilet heeft gekocht, en het product heeft één van deze houdbaarheidsdatums, eet het product dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Sligro, of contact op te nemen met het filiaal. In overleg met de vestiging krijgt u het aankoopbedrag retour.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Kipfilet Gerookt door Sligro? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 0800 – 022 51 54 of met uw Sligro Bezorgservice op telefoonnummer 0800 – 754 47 67.

Sligro is een groothandel. Het is echter mogelijk dat dit product ook bij particulieren terecht is gekomen, en daarom is deze terugroepactie opgenomen op onze website. Bent u wederverkoper van dit product, dan wijst Sligro u er op dat u verplicht bent uw afnemers te informeren over deze terugroepactie en om melding te doen bij de NVWA, of de betreffende autoriteit in uw eigen land, als dat niet Nederland is.

Bron: Sligro, 17 november 2020