Terugroepactie Lidl PiqueBroche scharrelkip

Supermarktketen Lidl roept de PiqueBroche Label Rouge Scharrelkip terug. In de kip is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig.

De terugroepactie betreft de PiqueBroche Label Rouge Scharrelkip hele kip naturel met houdbaarheidsdatums 08-09-2020 en 11-09-2020. Uit controle is gebleken dat deze kippen mogelijk besmet zijn met de Salmonella bacterie.

Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid, met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze kip, met de betreffende houdbaarheidsdatum, heeft gekocht dan wordt u dringend aangeraden deze niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u daar terug.

De PiqueBroche hele scharrelkip naturel met een andere houdbaarheidsdatum valt niet onder deze terugroepactie.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de PiqueBroche Label Rouge hele scharrelkip naturel kunt u contact opnemen met de klantenservice van Lidl Nederland via e-mailadres contact@lidl.nl of via telefoonnummer 020 – 709 50 39.

Bron: Lidl Nederland, 4 september 2020