Allergenenwaarschuwing Uit de Keuken van Maass Groente curry kokos bowl

Leverancier Uit de Keuken van Maass waarschuwt dat op sommige verpakkingen van de Groente Curry Kokos Bowl een verkeerde ingrediëntenlijst staat. De allergenen SESAM en SOJA ontbreken daardoor.

Advertentie allergenenwaarschuwing Uit de Keuken van Maass Groente curry kokos bowlDe waarschuwing geldt voor de Groente Curry Kokos Bowl van Uit de Keuken van Maass met houdbaarheidsdatum 21-01-2021. Deze maaltijden zijn verkocht bij Jumbo supermarkten.

Omdat op deze verpakkingen een verkeerde ingrediëntenlijst is afgedrukt, is ook de allergeneninformatie niet correct. De allergenen SESAM en SOJA staan daardoor niet vermeld, maar zijn wel in het product verwerkt. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor SESAM en/of SOJA.

Kunt u deze maaltijd niet eten vanwege een allergie voor SESAM en/of SOJA, dan kunt u de maaltijd terugbrengen naar de winkel waar u deze gekocht heeft.

Heeft u geen allergie voor sesam en/of soja, dan kunt u het product wel gewoon eten. De correcte ingrediënteninformatie kunt u hier lezen.

Als u meer wilt weten over deze allergenenwaarschuwing van Uit de Keuken van Maass voor de Groente Curry Kokos Bowl dan kunt u contact opnemen met de leverancier. U kunt dan een e-mail sturen naar info@maass.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Uit de keuken van Maass, 5 september 2020