Terugroepactie Albert Heijn Goudse kaas jong belegen blokjes

Supermarktketen Albert Heijn roept verpakkingen AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes terug. De supermarktketen heeft tot deze terugroepactie besloten omdat in de kaas mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig is.

Advertentie terugroepactie Albert Heijn Goudse kaas jong belegen blokjesDe terugroepactie geldt voor de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes met de houdbaarheidsdatum 2-11-2020. In deze kaas is de schadelijke Salmonella bacterie aangetroffen.

Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u deze blokjes kaas van Albert Heijn gekocht, en heeft de verpakking de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze kaas dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes door Albert Heijn? Neem dan contact op met de AH Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 03 05.

Bron: Albert Heijn, 6 september 2020