Allergenenwaarschuwing Freshasia Foods Lamb & Carrot Filling Dumpling

Supermarktketen Amazing Oriental waarschuwt dat de allergenen op het product Lamb & Carrot Filling Dumpling van het merk Freshasia Foods niet correct is. In het product zijn SCHAALDIEREN verwerkt, maar die staan niet op de ingrediënten- en allergenenlijst vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing Freshasia Foods Lamb & Carrot Filling DumplingDe waarschuwing geldt voor de Freshasia Foods Lamb & Carrot Filling Dumplings in verpakking 400 gram met houdbaarheidsdatum 6 april 2021 en Amazing Oriental productcode 50806.

Het eten van dit product kan, voor mensen die allergisch zijn voor SCHAALDIEREN, ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Zij moeten deze Lamb & Carrot Filling Dumpling van Freshasia Foods dus beslist niet eten.

Als u dit product gekocht heeft, en u bent allergisch voor SCHAALDIEREN, eet het product dan niet. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Amazing Oriental. Het aankoopbedrag krijgt u daar terug.

Wilt u meer informatie over de allergenenwaarschuwing van Amazing Oriental voor de Freshasia Foods Lamb & Carrot Filling Dumpling? Neem dan contact op met de keten via telefoonnummer 023 – 56 77 977 of per e-mail via info@orientalgroup.nl.

Bron: Amazing Oriental, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 28 augustus 2020