Terugroepactie Notenboer Geroosterde Amandelen (ALDI)

Supermarktketen ALDI roept de Geroosterde Amandelen Gezouten van het merk Notenboer terug. Het bedrijf start de terugroepactie omdat in de amandelen een te hoog gehalte van de schadelijke stof Aflatoxine kan zitten.

Advertentie terugroepactie Notenboer Geroosterde Amandelen (ALDI)De terugroepactie geldt voor de Notenboer Geroosterde Amandelen Gezouten in zak 200 gram met de houdbaarheidsdatum 03-2021 en de EAN code 23046832.

In de amandelen uit deze partij is een te hoog gehalte aan Aflatoxine aangetroffen. Het eten van een te grote hoeveelheid van deze stof kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Heeft u deze amandelen gekocht, met de betreffende houdbaarheidsdatum? Eet deze dan niet, en breng de amandelen terug naar een filiaal van ALDI. U krijgt het aankoopbedrag terug, ook als de verpakking al is aangebroken. Een kassabon is ook niet nodig om uw geld terug te krijgen.

De geroosterde gezouten amandelen in verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum kunt u wel gewoon eten.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Notenboer Geroosterde Amandelen Gezouten door ALDI? Neem dan contact op met de supermarktketen via het contactformulier op de website van ALDI.

Bron: ALDI, 1 september 2020