Terugroepactie Holland & Barrett Elite Haver

Voedingsmiddelen- en gezondheidsketen Holland & Barrett is een terugroepactie gestart voor de Holland & Barrett Elite Haver. In het product is mogelijk de Salmonella bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Holland& Barrett Elite HaverDe terugroepactie geldt voor de Holland & Barrett Elite Haver in verpakking 200 gram met partijcode 145366 en THT datum 10-2020.

In het product is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze Elite Haver heeft gekocht met de genoemde partijcode en houdbaarheidsdatum, eet het product dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Holland & Barrett, ook als u de verpakking al aangebroken heeft. Het aankoopbedrag krijgt u bij inlevering retour.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Elite Haver door Holland & Barrett? Neem dan contact op met het bedrijf via telefoonnummer 020 – 560 79 00.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 28 augustus 2020