Allergenenwaarschuwing Klene zoete dropmix (Action)

Fabrikant Perfetti Van Melle waarschuwt dat de allergenen van de Klene Mix van Engelse drop, zoete drop en dropfruit op sommige verpakkingen niet juist zijn aangegeven. Sommige verpakkingen bevatten drop waar TARWE in verwerkt is. Dit staat niet op het etiket vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing Klene zoete dropmix (Action)De waarschuwing geldt voor de Klene Mix van Engelse drop, zoete drop en dropfruit (‘Sweet mix‘) in verpakking 400 gram met artikelnummer 2561723 en de houdbaarheidsdatum 09/2020 en/of 10/2020. Deze verpakkingen zijn uitsluitend verkocht bij Action Nederland.

In het product is tarwebloem aanwezig, maar deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Consumenten die allergisch zijn voor TARWE en/of een overgevoeligheid hebben voor GLUTEN kun klachten krijgen als zij deze drop eten.

Bent u allergische voor TARWE en/of GLUTEN en heeft u deze drop gekocht? Eet deze drop dan niet. U kunt voor informatie over de verdere afhandeling van deze waarschuwing contact opnemen met de consumentenservice van Perfetti Van Melle via het e-mail adres consumentenvragen@nl.pvmgrp.com.

Bron: Action, Perfetti Van Melle / Klene, 4 februari 2020