Terugroepactie Jumbo Garnalen Knoflook

Supermarktketen Jumbo roept verpakkingen Jumbo Garnalen Knoflook terug. In sommie gevallen kan het product besmet zijn met de Listeria bacterie. Het eten van producten waarin de Listeria bacterie aanwezig is, kan leiden tot (ernstige) gezondheidsklachten.

Advertentie terugroepactie Jumbo Garnalen KnoflookDe terugroepactie geldt voor de Jumbo Garnalen Knoflook met houdbaarheidsdatum 9 februari 2020. Het product heeft EAN code 8718452458042. 

Als u deze garnalen heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden deze garnalen niet te eten. Consumptie van voedsel dat besmet is met de Listeria bacterie kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid, en dat geldt met name voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Heeft u deze garnalen gekocht? U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook als u geen kassabon heeft.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Jumbo Garnalen Knoflook? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo Supermarkten. Dit kan telefonisch via nummer 0800 – 0220 161. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00u tot 22.30u.

Bron: Jumbo, 4 februari 2020