Allergenenwaarschuwing It’s Amazing Kokosbloesemsuiker

Leverancier Naproz waarschuwt dat in sommige verpakkingen van de It’s Amazing Kokosbloesemsuiker de allergeen GLUTEN aanwezig kan zijn. Deze allergeen staat echter niet op de verpakking vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing It's Amazing KokosbloesemsuikerDe waarschuwing geldt voor de It’s Amazing Kokosbloesemsuiker in verpakking 600 gram en verpakking 1200 gram met de THT-datum 30-11-2021. De THT-datum vindt u op de onderzijde van de verpakking. Het product is verkocht bij GezondheidsWinkels en drogisterijen.

In deze verpakkingen zijn mogelijk sporen van GLUTEN aanwezig, maar deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een GLUTEN intolerantie. Consumenten zonder GLUTEN intolerantie kunnen het product wel gewoon gebruiken.

Heeft u dit product gekocht, maar kunt u het vanwege een gluten intolerantie niet gebruiken? Breng het product terug naar de winkel waar u het heeft gekocht. U krijgt het aankoopbedrag vergoed.

Voor meer informatie over de allergenenwaarschuwing voor It’s Amazing Kokosbloesemsuiker door Naproz raden wij u aan om contact op te nemen met de leverancier via telefoonnummer 038 – 427 66 30.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 31 januari 2020