Terughaalactie patioheaters

recall_technoline_hssTechnoline meldt dat het een fabricagefout heeft ontdekt in patioheaters, model HSS die verkocht zijn nà 10 september 2007. Als gevolg van deze fabricagefout is het mogelijk dat gas onverbrand uit kan stromen. Als de patioheater vervolgens aangestoken wordt, kan een steekvlam ontstaan, met letselrisico als gevolg.

Als u in het bezit van deze patioheater, stopt u dan onmiddellijk met het gebruik van de heater en stuur de brander op naar Technoline:

Technoline/RAP
Cannenburgweg 63N
1244RH Ankeveen

De brander zal worden aangepast volgens de wettelijke veiligheidseisen en vervolgens naar u teruggestuurd worden. Vergeet daarom niet uw naam- en adresgegevens mee te sturen, evenals uw bankrekeningnummer. U krijgt €10 vergoed voor de gemaakte verpakkings- en verzendkosten. U kunt de brander ook afgeven bij de servicedienst, u krijgt dan €5 euro op uw bankrekening gestort.

Let op: stuur alleen de brander terug; het terugsturen van de hele patioheater is niet mogelijk.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Technoline op telefoonnummer 035 – 69 11 972 of per e-mail op info@technoline.nl.

In de hiernaast weergegeven advertentie staat abusievelijk het type HHS vermeld, het gaat om het model HSS, zoals in dit artikel vermeld staat.

Bron: De Telegraaf, Technoline/RAP, 3 februari 2009