Allergenenwaarschuwing Gulden Krakeling Javawafels

Gulden Krakeling waarschuwt voor een etiketteringsfout bij Gulden Krakeling Javawafels. Op sommige verpakkingen zit een verkeerd etiket, en daarom geeft het bedrijf een allergenenwaarschuwing uit. Het product bevat EI, maar dat dan staat niet op het etiket.Melding allergenenwaarschuwing Gulden Krakeling JavawafelsDe allergenenwaarschuwing van Gulden Krakeling geldt voor de Javawafels met THT-datum 01-03-2024 en LOT 3166.

Op deze verpakkingen is het etiket geplakt van Koffiewafels. In de Javawafels zijn EIEREN verwerkt, en die worden nu niet vermeld op de verpakking. Gulden Krakeling Javawafels zijn niet geschikt voor mensen met een EI-allergie.

Heeft u deze wafels gekocht, maar kunt u ze niet eten vanwege een EI-allergie? Stuur het product dan terug naar Gulden Krakeling. Het antwoordnummer vindt u op het etiket. Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel u naam, adres, bankrekeningnummer (IBAN) en de tenaamstelling van de rekening. Het aankoopbedrag wordt dan naar u overgemaakt.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Gulden Krakeling raden wij u aan een e-mail te sturen naar info@guldenkrakeling.nl of te bellen naar 073 – 513 12 11.

Bron: Gulden Krakeling, 24 augustus 2023