Allergenenwaarschuwing Bertolli Pesto Calabrese

Bertolli is een terugroepactie gestart van Bertolli Pesto Calabrese. In een aantal potten is de allergeen MOSTERD aanwezig, maar dat staat niet op het etiket vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Bertolli Pesto CalabreseDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Bertolli Pesto Calabrese in pot 185 gram en met houdbaarheidsdatum 02 /2024 en lotcode LF043.

In deze potten is de allergeen MOSTERD aanwezig. Het product is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor MOSTERD. De allergeen staat echter niet op het etiket vermeld, en dat is de reden dat Bertolli deze allergenenwaarschuwing heeft uitgegeven.

Heeft u de Bertolli Pesto Calabrese en heeft deze de genoemde houdbaarheidsdatum / lotcode èn bent u allergisch voor MOSTERD? Eet deze pesto dan niet. Breng het product terug naar de winkel om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing raden we u aan contact op te nemen met Bertolli via het contactformulier op de website van de fabrikant.

Bron: Albert Heijn, Bertolli, 22 augustus 2023