Allergenenwaarschuwing AH Indisch gekruide gehaktballetjes

Supermarktketen Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de AH Indisch gekruide gehaktballetjes. In het product is mogelijk de allergeen GLUTEN aanwezig. Dat staat niet op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing AH Indisch gekruide gehaktballetjesDe allergenenwaarschuwing geldt voor de AH Indische gekruide gehaktballetjes met houdbaarheidsdatum 06-09-2023.

Omdat in deze gehaktballetjes GLUTEN kunnen zitten is het product niet geschikt voor mensen met een GLUTENintolerantie (coeliakie).

Kunt u deze gehaktballetjes vanwege een GLUTENintolerantie niet eten? Breng het product dan terug naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u het product online gekocht? Gebruik dan dit formulier van Albert Heijn.

Het product is wel veilig voor mensen zonder glutenintolerantie, en ook Indisch gekruide gehaktballetjes uit verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum kunnen veilig worden gegeten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen de klantenservice van Albert Heijn. De contactmogelijkheden vindt u op www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 30 augustus 2023