Allergenenwaarschuwing Lidl Kipster Indische stijl gehaktballetjes

Supermarktketen Lidl waarschuwt dat op sommige verpakkingen Kipster Indische stijl gehaktballetjes de allergeneninformatie niet klopt. De allergenen TARWE, GERST, MOSTERDZAAD, MELK, SOJA en SELDERIJ staan dan niet vermeld op het etiket.

Melding allergenenwaarschuwing Lidl Kipster Indische stijl gehaktballetjesDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Lidl Kipster Indische stijl gehaktballetjes met houdbaarheidsdatum 30-11-2022. Door een productiefout is er een verkeerd etiket op deze verpakkingen terecht gekomen. Deze verpakkingen zijn verkocht in een aantal filialen van Lidl.

Door deze fout worden een aantal allergenen niet vermeld op het etiket. Het gaat daarbij om de allergenen TARWE, GERST, MOSTERDZAAD, MELK, SOJA en SELDERIJ. Mensen met een allergie voor TARWE, GERST, MOSTERDZAAD, MELK, SOJA en SELDERIJ (en/of een intolerantie voor GLUTEN, red.) kunnen dit product niet eten.

Heeft u een allergie of intolerantie voor de genoemde ingrediënten, eet het product dan niet en breng het terug naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Lidl voor Kipster Indische stijl gehaktballetjes kunt u contact opnemen met de klantenservice van Lidl via telefoonnummer 020 – 709 50 39 of door uw vraag via e-mail te sturen naar contact@lidl.nl.

Bron: Lidl Nederland, 9 november 2022