Allergenenwaarschuwing Holland & Barrett Soja Lecithine

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett waarschuwt mensen met een PINDA-allergie voor het product Holland & Barrett Soja Lecithine.

Melding allergenenwaarschuwing Holland & Barrett Soja LecithineDe allergenenwaarschuwing geldt voor de producten Holland & Barrett Mega Soja Lecithine 1325mg en Holland & Barrett Ultra Soja Lecithine 1200mg. De waarschuwing is van kracht op alle batchnummers van deze producten die in de winkels en via de webshop zijn verkocht.

Deze twee producten kunnen sporen van PINDA bevatten, maar dit staat niet op  de verpakking vermeld. Het product kan gevaarlijk zijn voor mensen met een PINDA allergie.

Heeft u deze soja lecithine gekocht en bent u allergisch voor PINDA? Gebruik dit product dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Holland & Barrett. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Holland & Barrett via telefoonnummer 020 – 88 85 031 of via het contactformulier op de website van de winkelketen.

Holland & Barrett wijst er op dat mensen zonder allergie voor pinda het product wel gewoon kunnen gebruiken.

Bron: Holland & Barrett, 8 november 2022