Terugroepactie Eurom Dual Mate ventilatorkachel

Leverancier Eurom is een terugroepactie gestart voor de Eurom Dual Mate ventilatorkachel van het type 2000 RC (artikelnummer 352351). Door een productiefout kan de kachel brandgevaar opleveren.

Melding terugroepactie Eurom Dual Mate ventilatorkachelEurom heeft vastgesteld dat tijdens de productie van de kachel piepschuim aan de binnenkant van de kachel kan zijn gekomen. Tijdens het eerste gebruik van de kachel kan dit piepschuim in brand vliegen.

Als u deze Eurom Dual Mate ventilatorkachel net nieuw heeft gekocht en nog niet heeft gebruikt, neem dan contact op met Eurom voor het terugsturen van de kachel. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u de kachel al wel gebruikt? Controleer dan voor de zekerheid toch of er piepschuim aan de binnenkant zit via het rooster aan de voorzijde èn de achterzijde. Doe dit liefst met een zaklamp.  Als er piepschuim aanwezig is, of u weet het niet zeker en vertrouwt het niet, dan mag u de ventilatorkachel ook terugsturen. Ook in dat geval krijgt u het aankoopbedrag terug.

Voor het terugsturen van Dual Mate ventilatorkachel kunt u via e-mail contact opnemen met Eurom, via het adres rc@eurom.nl . U krijgt dan instructies hoe u de ventilatorkachel kostenloos kunt terugsturen en hoe u het aankoopbedrag retour krijgt.

Als u geen e-mail kunt sturen, dan kunt u ook telefonische contact opnemen met Eurom via 038 – 38 54 321. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 16.00u.

Bron: Eurom, 7 november 2022