Terugroepactie Vomar T. Boer & Zn Kalfsburger

Supermarktketen Vomar roept de Kalfsburger van leverancier T. Boer & Zn terug. De terugroepactie is gestart omdat in het product de schadelijke bacterie Salmonella kan zitten.

Melding terugroepactie Vomar T. Boer & Zn KalfsburgerDe terugroepactie geldt voor de Kalfsburger van T. Boer & Zn in verpakking 2 stuks van 125 gram met barcode 8718767002831 en de Te gebruiken tot (TGT)-datum 29-05-2022.

In deze kalfsburgers kan de schadelijks Salmonella bacterie zitten. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat risico is groter als het product niet door en door wordt verhit. Mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen lopen een hoger risico op ernstig verloop van ziekte door Salmonella.

Heeft u deze kalfsburgers gekocht, eet deze dan niet. Breng het product terug naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de leverancier, T. Boer & Zn via het e-mail adres m.urban@boer.com of telefonisch via 0180 – 395 395.

Bron: Vomar, 24 mei 2022