Allergenenwaarschuwing Marne Franse Mosterdsaus PLUS

Fabrikant Marne en supermarktketen PLUS waarschuwen dat de allergenenvermelding op een partij Marne Franse Mosterdsaus niet correct is door een verpakkingsfout.

Melding allergenenwaarschuwing Marne Franse Mosterdsaus PLUSDe waarschuwing geldt voor de Marne Franse Mosterdsaus in fles 350ml met EAN code 8710638001349 en THT-datum 12-2022 die zijn geleverd aan PLUS.

In deze flessen kan Marne Honing Mosterdsaus zitten. Dat product bevat de allergenen SOJA, MELK en TARWE (GLUTEN). Die allergenen zitten niet in de gewone mosterdsaus en staan dus ook niet op de verpakking vermeld.

Consumenten met een allergie of intolerantie voor SOJA, MELK en/of TARWE (GLUTEN) kunnen deze mosterdsaus dus niet eten.

Heeft u deze Marne Franse Mosterdsaus gekocht, maar kunt u die niet eten vanwege een allergie of intolerantie voor SOJA, MELK en/of TARWE (GLUTEN), dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van PLUS. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

U kunt het product ook rechtstreeks terugsturen naar Marne op onderstaand adres:

De Marne’s fabrieken BV
Antwoordnummer 4034
9700VG Groningen

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel uw naam, adres, IBAN bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening èn de winkel waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u dan van Marne op uw rekening gestort.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Marne voor Marne Franse Mosterdsaus? Neem dan contact op met Marne via telefoonnummer 050 – 577 06 30 of per e-mail via info@marnemosterd.nl.

Bron: Marne, PLUS, 26 mei 2022