Allergenenwaarschuwing DekaMarkt DekaVers Stokbrood

Supermarktketen DekaMarkt heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor DekaVers Stokbrood wit. Door een verpakkingsfout staat de allergeen SOJA niet op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing DekaMarkt DekaVers StokbroodDe allergenenwaarschuwing geldt voor het DekaVers Stokbrood in verpakking 2 x 200 gram.

Sommige stokbroden wit zijn verpakt met een etiket van het DekaVers Meergranenstokbrood. Dit etiket heeft EAN code 8710871350891. In het Meergranenstokbrood zit geen SOJA verwerkt maar in het stokbrood wit WEL. Dit stokbrood is dus niet geschikt voor mensen met een SOJA-allergie.

Als u een wit stokbrood en u bent allergisch voor SOJA, controleer dan het etiket goed. Als deze de EAN code 8710871350891 heeft, eet het stokbrood dan niet. U kunt het terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook zonder kassabon.

Mensen zonder soja-allergie kunnen dit product wel gewoon eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van DekaMarkt voor DekaVers Stokbrood kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 088 – 313 55 55.

Bron: DekaMarkt, 20 mei 2022