Terugroepactie Sam & Joris Soepen

Voedingswinkelketen STACH roept blikken Sam & Joris Soepen terug. De soepen voldoen niet aan de kwaliteitseisen en kunnen een smaakafwijking hebben. Ook kunnen de blikken spontaan openspringen. Deze terugoepactie geldt niet meer alleen voor de Gebonden Kippensoep maar voor alle Sam & Joris Soepen!

Melding terugroepactie Sam & Joris SoepenIn de soepen zitten, verder ongevaarlijke, micro-organismen die er voor kunnen zorgen dat de smaak van de soepen afwijkt en die er voor kunnen zorgen dat de blikken bol komt te staan. De blikken kunnen dan uiteindelijk spontaan openspringen door de druk.

Let op: de originele terugroepactie betrof alleen de Gebonden Kippensoep, maar geldt nu voor alle smaken Sam & Joris Soep:

  • Snert
  • Tomaten-Crème
  • Bonensoep
  • Gebonden Kippensoep

Heeft u blikken Sam & Joris Soepen gekocht? Breng deze dan zo snel mogelijk terug naar een filiaal van STACH. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Sam & Joris Soepen door STACH? Neem dan contact op met de winkelketen via het contactformulier op de website van STACH.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, STACH, 17 februari 2022
Update 18 februari 2022: alle andere smaken soep vallen nu ook onder deze terugroepactie