Terugroepactie Bio+ Kipdijfilet

Supermarktketen Poiesz meldt dat de leverancier van Bio+ Kipdijfilet een terugroepactie is gestart. In de kipdijfilet kan de schadelijke Salmonella bacterie zitten.

Melding terugroepactie Bio+ KipdijfiletDe terugroepactie geldt voor de Bio+ Kipdijfilet met EAN code 8710624301569 en met houdbaarheidsdatum 21-02-2022.

Supermarkt Poiesz heeft deze terugroepactie gemeld, maar mogelijk is deze kipdijfilet ook bij andere supermarktketens verkocht.

Als u deze Bio+ Kipdijfilet heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden dit product niet te eten. Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kunnen (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met een verminderde weerstand, zwanger vrouwen, ouderen en jonge kinderen.

U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van de supermarkt waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Bio+ Kipdijfilet? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Bio+ via het e-mailadres info@bio-plus.nl.

Bron: Poiesz Supermarkten, 18 februari 2022