Allergenenwaarschuwing Kruidvat Gemengde Paaseitjes

Drogisterijketens Kruidvat en Prijsmepper  waarschuwen dat in de Kruidvat Gemengde Paaseitjes Melk, Puur & Wit ook praliné eitjes kunnen zitten. Deze eitjes kunnen niet gegeten worden door mensen met een NOTENallergie.

Melding allergenenwaarschuwing Kruidvat Gemengde PaaseitjesDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Kruidvat Gemengde Paaseitjes Melk, Puur & Wit in verpakking 1 kilozak met artikelnummer 22226 en EAN code 8719179490650 en met batchcode 2203323. Deze paaseitjes zijn verkocht vanaf 24 januari 2022. Deze paaseitjes zijn verkocht bij Kruidvat èn Prijsmepper.

In deze zakken zitten mogelijk praliné-paaseitjes, die zijn verpakt als witte eitjes. Deze praliné-eitjes bevatten stukjes HAZELNOOT, en de eitjes zijn dus niet geschikt voor mensen met een NOTENallergie.

Als u deze paaseitjes heeft, en u heeft een NOTENallergie, eet deze paaseitjes dan niet op als de zak de batchcode 2203323 heeft. Ook als u mensen kent met een NOTENallergie, geef ze deze paaseitjes dan niet.

U kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Kruidvat voor zakken gemengde paaseitjes kunt u contact opnemen met de klantenservice van Kruidvat via telefoonnummer 0800 – 12 11.

Consumenten zonder allergie voor noten kunnen deze paaseitjes wel gewoon eten.

Bron: Kruidvat, 16 februari 2022
Update 18 februari 2022: batchnummer toegevoegd; Prijsmepper als verkooppunt toegevoegd