Allergenenwaarschuwing HEMA Gebraden Kipfilet

Winkelketen HEMA heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de HEMA Gebraden Kipfilet voorverpakt. In een aantal verpakkingen kan een ander product zitten, waardoor de allergenen SOJA en GLUTEN niet correct worden vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing HEMA Gebraden KipfiletDe allergenenwaarschuwing geldt voor de HEMA Gebraden Kipfilet voorverpaket in verpakking 100 gram met THT-datum 15-11-2021.

In een aantal verpakkingen is per ongeluk het product ‘gebraden kipgehakt’ terecht gekomen. Door deze fout staan op de verpakking in dat geval niet de juiste allergenen vermeld. Het product gebraden kipgehakt bevat de alleregenen SOJA en GLUTEN.

Heeft u het product ‘Gebraden Kipfilet’ gekocht, en heeft u een allergie / intolerantie voor SOJA en/of GLUTEN, eet dit product dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van de HEMA. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van HEMA voor gebraden kipfilet? Neem dan contact op met de HEMA Consumentenservice op telefoonnummer 020 – 224 24 24. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren.

Bron: HEMA, 30 oktober 2021