Allergenenwaarschuwing Artigiana Genovese pesto

Leverancier Odin waarschuwt dat de allergeneninformatie op Artigiana Genovese Pesto Vegetale en Artigiana Genovese Pesto alla Genovese geen informatie over allergenen bevat in de Nederlandse taal. Het product kan schadelijk zijn voor mensen met voedselallergiën. De leverancier is een terugroepactie gestart.

Melding allergenenwaarschuwing Artigiana Genovese pestoDe allergenenwaarschuwing en terugroepactie betreft de volgende batches van producten:

  • Artigiana Genovese Pesto Vegetale met THT-datum 05-10-2022
  • Artigiana Genovese Pesto alla Genovese met THT-datum 05-10-2022

Op deze potjes ontbreekt een Nederlandstalig etiket met daarop de allergenen die in het product aanwezig zijn. Het product is schadelijk voor mensen met een voedselallergie, en er is nu een verhoogd risico voor deze groep mensen omdat de allergeneninformatie niet duidelijk leesbaar is op de verpakking.

Heeft u deze potjes van Artigiana Genovese met de genoemde houdbaarheidsdatum gekocht? Breng deze dan terug naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Odin voor pesto van Artigiana Genovese? Wij raden u dan aan om contact op te nemen met de leverancier via het e-mailadres service@odin.nl.

Bron: Odin, 30 oktober 2021