Allergenenwaarschuwing Chio Maxi Mix

Zoutjesmerk Chio heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen Chio Maxi Mix, zo meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Op een aantal verpakkingen ontbreekt productinformatie, en ook de informatie over de allergenen TARWE, SESAM, MELK en SOJA die in het product aanwezig zijn.

Melding allergenenwaarschuwing Chio Maxi MixDe allergenenwaarschuwing van Chio geldt voor  de Chio Maxi Mix, inhoud 125 gram met EAN code 8710532432331 en de houdbaarheidsdatum 25-07-2022.

Bij de productie van deze verpakkingen is een fout gemaakt. Het gevolg van deze fout is dat de sticker met productinformatie over de ingrediënten en allergenen niet op de verpakking zit. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor TARWE, SESAM, MELK en/of SOJA.

Als u dit product gekocht heeft en u kunt het niet eten vanwege een allergie voor deze ingrediënten, eet het product dan niet maar breng het terug naar de winkel.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Chio voor Chio Maxi Mix kunt u contact opnemen met Chio Doetinchem via telefoonnummer 0314 – 370 200.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 10 september 2021