Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Verspakket Shakshuka

Supermarktketen Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor AH Gesneden Verspakket Shakshuka. In het product is per ongeluk SELDERIJ terecht gekomen.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Verspakket ShakshukaDe allergenenwaarschuwing van Albert Heijn gaat over het AH Gesneden Verspakket Shakshuka met de houdbaarheidsdatum 17/9/2021.

In dat pakket is per ongeluk SELDERIJ terecht gekomen. Dat hoort niet in dit product, en staat daarom ook niet als allergeen op de verpakking vermeld.

De verpakkingen van dit verspakket met de houdbaarheidsdatum 17/9/2021 zijn door de fout niet geschikt voor mensen met een allergie voor SELDERIJ.

Heeft u dit pakket gekocht en kunt u het nu niet eten omdat u een allergie heeft voor SELDERIJ? Dan kunt u het verspakket terugbrengen naar Albert Heijn. U krijgt het aankoopbedrag dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens van de klantenservice vindt u op www.ah.nl/klantenservice.

Heeft u geen allergie voor selderij? Dan kunt u het product gewoon eten.

Bron: Albert Heijn, 13 september 2021