Terugroepactie Mogota Hennepthee Lidl

Supermarktketen Lidl meldt dat leverancier Mogota d.o.o. een terugroepactie is gestart voor Hennepthee. In het product is een te hoog gehalte aan THC aangetroffen.

Melding terugroepactie Mogota Hennepthee LidlDe terugroepactie geldt voor de Mogota Hennepthee met streepjescode 3830001230185 en houdbaarheidsdatum 31-12-2022. Deze thee is verkocht in filialen van Lidl Nederland.

In deze hennepthee is een te hoog gehalte tetrahydrocannabinol  (THC) gevonden. Het drinken van deze thee kan daardoor ongewenste gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals stemmingswisselingen en vermoeidheid.

Heeft u deze thee gekocht, en heeft deze genoemde houdbaarheidsdatum? Gebruik deze thee dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Mogota Hennepthee die verkocht is bij Lidl? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via het e-mailadres contact@lidl.nl of bel naar 020 – 709 50 39.

Bron: Lidl Nederland, 25 augustus 2021