Terugroepactie Kipkrokantschnitzels diverse supermarkten

Een aantal supermarkten roept het product Kipkrokantschnitzel terug. In de kipkrokantschnitzel is mogelijk de schadelijke Listeria monocytogenes aanwezig. De terugroepactie wordt gemeld door supermarktketens MCD, Boon’s Markt en Nettorama.

Melding terugroepactie kipkrokantschnitzels - Boon's Markt Melding terugroepactie kipkrokantschnitzels - MCD Melding terugroepactie kipkrokantschnitzels - NettoramaDe terugroepactie betreft diverse verpakkingen met verschillende houdbaarheidsdatums:

  • Boon’s Markt: verpakking 2 stuks, met THT datums 20-8-2021 t/m 24-8-2021
  • MCD: verpakking 2 stuks, met THT datums 20-8-2021 t/m 24-8-2021
  • Nettorame: verpakkingen 2 stuks en 5 stuks met THT datums 20-8-2021 t/m 24-8-2021

In deze kipkrokantschnitzels is mogelijk de schadelijke Listeria Monocytogenes bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met Listeria kunnen ernstige schade aan de gezondheid opleveren. Dat geldt in het bijzonder bij zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u deze kipkrokantschnitzels gekocht bij Boon’s Markt, Nettorama of MCD, en heeft de verpakking één van de genoemde houdbaarheidsdatums? Eet dit product dan niet op.

U kunt het product terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht. het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van kipkrokantschtnitzels door MCD, Nettorama en Boon’s Markt? Neem dan contact op met de afdeling klantenservice van deze ketens:

Bron: Boon’s Markt, MCD, Nettorama, 16 augustus 2021