Allergenenwaarschuwing Jumbo Truffelmayo

Supermarktketen heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen van het product Jumbo Truffelmayo. Door een fout etiket zijn de allergenen niet juist vermeld: Jumbo Truffelmayo is niet geschikt voor mensen met een allergie voor MOSTERD.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo TruffelmayoJumbo heeft de waarschuwing uitgegeven voor de Jumbo Truffelmayo met de THT-datum 28-09-2021. Onder op dit product zit het etiket van Jumbo Aioli, met EAN code 8718452413881.

In de Jumbo Truffelmayo zit de allergeen MOSTERD, en dat staat nu niet op het etiket vermeld. De Jumbo Truffelmayo is niet geschikt voor mensen met een allergie voor MOSTERD.

Heeft u de Jumbo Truffelmayo gekocht, maar kunt u deze niet eten omdat er mosterd in zit? Dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Jumbo voor de Jumbo Truffelmayo? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 088 – 0220 161.

Jumbo wijst er op dat mensen zonder allergie voor mosterd deze Jumbo Truffelmayo gewoon kunnen eten.

Bron: Jumbo, 17 augustus 2021