Allergenenwaarschuwing Hoogvliet Kips gesneden leverworst

Supermarktketen Hoogvliet heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Kips gesneden leverworst. In sommige verpakkingen zit een ander product waardoor de allergenen MELK en MOSTERD niet worden vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Hoogvliet Kips gesneden leverworstDe allergenenwaarschuwing is alleen voor de verpakkingen met THT 07-09-2021. In deze verpakkingen zit een ander product, waarin de allergenen MELK en MOSTERD zijn verwerkt.

Het product in de verpakkingen Kips gesneden leverworst met THT datum 07-09-2021 is daardoor niet geschikt voor mensen met een MELK- en/of MOSTERD-allergie.

Heeft u de Kips gesneden leverworst gekocht en bent u allergisch voor MELK en/of MOSTERD? Controleer dan de verpakking of de THT-datum overeenkomt. In dat geval wordt u dringend aangeraden het product niet te eten.

U kunt het product terugbrengen naar de winkel. U krijgt dan een vervangend product. Het is ook mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Hoogvliet voor Kips gesneden leverworst? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 088 – 457 10 10.

Hoogvliet wijst er op dat deze allergenenwaarschuwing niet geldt voor andere producten van Kips of met een andere houdbaarheidsdatum.

Bron: Hoogvliet, 25 augustus 2021