Terugroepactie Elektron Power Handle BP-1

Fabrikant Elektron waarschuwt dat de Power Handle BP-1 niet veilig is in gebruik. Er kan kortsluiting optreden met kans op brand en / of brandwonden.

Advertentie terugroepactie Elektron Power Handle BP-1De terugroepactie betreft de Elektron Power Handle BP-1, die al accesoire gebruikt kan worden bij de Elektron producten Model:Samples en Model:Cycles.

Uit onderzoek is gebleken dat de batterij in de Power Handle en de kabel waarmee de Power Handle aan de Model:Samples en Model:Cycles wordt gekoppeld oververhit kan raken. De oorzaak van dit probleem zit in een fabricagefout. Elektron heeft vanwege dit probleem besloten de Power Handle BP-1 terug te roepen.

Heeft u de Elektron Power Handle BP-1, stop de direct met het gebruik er van.  Haal de stekker van de Power Handle uit de contactdoos en verwijder de batterijen.

Het terugsturen van de Power Handle BP-1 kan via de speciale pagina van Elektron. Het aankoopbedrag krijgt u terug, en u zult informatie ontvangen over het terugsturen van het product.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Elektron? Neem dan contact op met de klantenservice via het e-mailadres support@elektron.se.

Bron: Elektron, 31 juli 2021