Terugroepactie AH Biologische Rode Bieten

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart van diverse verpakkingen AH Biologische Rode Bieten. In de bietjes is mogelijk de schadelijke Listeria monocytogenes bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie AH Biologische Rode BietenDe terugroepactie geldt voor de volgende producten met houdbaarheidsdatum 8-5-2021:

  • AH Biologische Rode Bieten geraspt
  • AH Biologische Rode Bieten blokjes
  • AH Biologische Rode Bieten gekookt

In deze bietjes is mogelijk de schadelijke Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met deze bacterie kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Dat geldt met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Heeft u deze AH Biologische Rode Bieten met de genoemde houdbaarheidsdatum gekocht? Eet deze dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van AH Biologische Rode Bieten geraspt, blokjes en gekookt? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 7 mei 2021