Terugroepactie Søstrene Grene speelgoedtruck met betonmixer

Winkelketen Søstrene Grene roept een houten speelgoedtruck met betonmixer terug. Het speelgoed kan verstikkingsgevaar opleveren voor jonge kinderen.

Advertentie terugroepactie Søstrene Grene speelgoedtruck met betonmixerDe terugroepactie is voor de houten speelgoedtruck met betonmixer die in de winkels van Søstrene Grene zijn verkocht tussen 8 april 2021 en 12 mei 2021.

De betonmixer van de speelgoedtruck kan door de ronde vorm verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het bedrijf heeft daarom besloten tot deze terugroepactie.

Heeft u deze houten speelgoedtruck met betonmixer? Dan raden wij u aan het product buiten bereik van jonge kinderen te houden.

Søstrene Grene betaalt u het aankoopbedrag terug als u het artikel voor 1 augustus 2021 terugbrengt naar een filiaal van de keten. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de speelgoedtruck met betonmolen door Søstrene Grene? Neem dan contact op met het bedrijf via het adres contact@sostrenegrene.com.

Bron: Søstrene Grene, 14 mei 2021