Terugroepactie Zena Moringapoeder

Leverancier Unidex waarschuwt dat een batch van de Zena Moringapoeder niet geconsumeerd moet worden en is een terugroepactie gestart. Het poeder is besmet met de Salmonella bacterie.

Advertentie terugroepactie Zena MoringapoederDe terugroepactie geldt voor de Zena Moringapoeder in verpakking 100 gram  met de THT datum 31/12/2023.

In het product is de schadelijke Salmonella bacterie aangetroffen. Het eten van producten die zijn besmet met de Salmonella bacterie kan een ernstig gezondheidsrisico vormen. Dit geldt met name voor mensen in risicogroepen, zoals jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u de Zena Moringapoeder gekocht, en deze heeft de genoemde houdbaarheidsdatum? Gebruik deze dan niet meer, maar breng het terug naar de winkel waar u het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van moringapoeder door Unidex? Wij raden u aan contact op te nemen met leverancier Unidex. Het telefoonnummer van het bedrijf is 0252 – 42 12 80. U kunt ook een e-mail sturen naar info@unidexholland.com.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 15 februari 2021