Terugroepactie oplaadcase Audio-Technica draadloze earbuds

Fabrikant Audio-Technica roept oplaadcases van de ATH-CK3TW draadloze earbuds terug. Het is mogelijk dat de oplaadcase oververhit raakt, met rook en brand als mogelijk gevolg.

Advertentie terugroepactie oplaadcase Audio-Technica draadloze eardbudsDe terugroepactie geldt voor onderstaande modellen van de oplaadcase voor de CK3TW earbuds:

  • ATH-CK3TWBK (Zwart)
  • ATH-CK3TWWH (Wit)
  • ATH-CK3TWBL (Blauw)
  • ATH-CK3TWRD (Rood)

Alleen bepaalde batches van de Audio-Technica oplaadcases van de ATH-CK3TW earbuds zijn betrokken bij deze terugroepactie.

Op de binnenkant van het deksel van de oplaadcase zit een sticker. Op deze sticker staat de productiebatch. Als dat nummer eindigt op de letter B dan valt uw oplaadcase NIET onder deze terugroepactie, en dan kunt u deze blijven gebruiken.

Eindigt uw code niet op een B, of zit er helemaal geen sticker in de oplaadcase, dan is het mogelijk dat u een oplaadcase heeft die oververhit kan raken, met rookontwikkeling, smelten of zelfs brand als gevolg. Audio-Technica vraagt u dringend de oplaadcase niet meer te gebruiken.

Audio-Technica biedt u kostenloos een vervangende oplaadcase aan. Om deze nieuwe oplaadcase te ontvangen kunt u deze aanvragen op de website van Audio-Technica.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de oplaadcases voor de CK3TW earbuds door Audio-Technica? Dan raden wij u aan om een e-mail te sturen naar het adres sales@audio-technica.co.uk.

Bron: Audio-Technica, 18 februari 2021