Allergenenwaarschuwing Jumbo Kruidenkaas Italiaanse Stijl Jong Belegen

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Jumbo Kruidenkaas Italiaanse Stijl Jong Belegen 50+. De kaas is niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI.

Advertentie allergenenwaarschuwing Jumbo Kruidenkaas Italiaanse Stijl Jong BelegenDeze belangrijke veiligheidswaarschuwing geldt voor de Jumbo Kruidenkaas Italiaanse Stijl, Jong Belegen 50+ met EAN code 2324302000000 en voor verpakkingen met een houdbaarheidsdatum vanaf 15-12-2020 tot en met 1-1-2021.

In de kaas is EI verwerkt, maar die allergeen staat niet vermeld op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI. Jumbo is daarom een terugroepactie gestart voor deze kaas.

Heeft u een allergie voor EI? Eet deze kaas dan niet op. U kunt de kruidenkaas terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Jumbo voor de Jumbo Kruidenkaas Italiaanse Stijl, Jong Belegen 50+? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Als u geen allergie heeft voor ei, dan kunt u deze kaas gewoon eten.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 2 december 2020