Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Verse Woksaus Teriyaki

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat er in sommige gevallen een verpakkingsfout is gemaakt bij de AH Verse Woksaus Teriyaki. De allergenen die op de verpakking staan komen dan niet overeen met de inhoud.

Advertentie allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Verse Woksaus TeriyakiDeze belangrijke veiligheidswaarschuwing geldt voor de AH Verse Woksaus Teriyaki met houdbaarheidsdatum 18-01-2021.

In deze verpakking zit mogelijk AH Verse Woksaus Sesam-Soja. Dat product bevat echter de allergenen SESAM en SOJA. Het is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor SESAM en/of SOJA.

Heeft u dit product gekocht, en bent u allergisch voor SESAM en/of SOJA, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van AH Verse Woksaus Teriyaki door Albert Heijn kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. Op de website www.ah.nl/klantenservice vindt u op welke manier u contact kunt opnemen.

Consumenten zonder allergie voor sesam of soja kunnen het product gewoon eten.

Bron: Albert Heijn, 7 december 2020