Terugroepactie Lidl Milbona Brie de Nangis

Supermarktketen Lidl roept de Milbona Selection Brie de Nangis terug. In de kaas is een variant van de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Lidl Milbona Brie de Nangis oktober 2020De terugroepactie betreft de Lidl Milbona Selection Brie de Nangis, Franse zachte kaas van rauwe melk, in verpakking ca. 100 gram en met de houdbaarheidsdatum 31-10-2020.

Uit onderzoek is gebleken dat de kaas de vero-toxine producerende E. Coli bacterie bevat. Deze bacterie kan diarree veroorzaken, en in sommige gevallen ook ernstiger ziektes. Dat laatste is met name het geval voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en ouderen,

Heeft u deze kaas gekocht? Eet deze dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Als u deze kaas al gegeten heeft, en u krijgt gezondheidsklachten, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.

Lidl wijst er op dat deze terugroepactie niet geldt voor Milbona Selection Brie de Nangis met een andere houdbaarheidsdatum.

Bron: Lidl Nederland, 28 oktober 2020