Terugroepactie Albert Heijn AH Geitenkaas

Supermarktketen Albert Heijn roept twee soorten geitenkaas terug. In de geitenkaas is mogelijk de Listeria bacterie aanwezig. Deze bacterie is schadelijk voor de gezondheid.

Advertentie terugroepactie Albert Heijn AH GeitenkaasDe terugroepactie betreft de AH Geitenkaas 50+ gerijpt en de AH Kleintje geitenkaas blanc 50+ met de houdbaarheidsdatums 15 oktober tot en met 16 november 2020.

In de kaas is mogelijke de schadelijk Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van deze producten kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u deze geitenkaas van Albert Heijn gekocht? Eet deze dan niet. U kunt de producten terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van AH Geitenkaas 50+ gerijpt en AH Kleintje geitenkaas blanc 50+? Ga dan naar de pagina van de klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice. Onderaan deze pagina vindt u mogelijkheden om contact op te nemen met Albert Heijn.

Bron: Albert Heijn, 29 oktober 2020